Concordia Damen - header

Whatever the challenge, Concordia Damen will find the best solution!

De kernactiviteit van Concordia Damen is het ontwerpen en bouwen van binnen-, zeevaart en offshore vaartuigen met een innovatief en economisch profiel. Onze ontwerpen combineren klantenwensen met technische en financiële expertise. Down-to-earth-management stelt ons in staat om wereldwijd succesvol schepen te bouwen. Naast scheepsbouwer, zijn wij een gerenommeerde scheepsmakelaar en beheren wij een vloot van binnenvaartschepen.

Het relatief jonge bedrijf heeft sinds haar oprichting meer dan 140 schepen, met zeer uiteenlopende specificaties aan scheepseigenaren in binnen en buitenland opgeleverd. Concordia Damen concentreert zich op de Europese en Zuid-Amerikaanse markt, waar haar vaste klantenkring gevestigd is. Hoogstaande, innovatieve en efficiënte scheepsbouw heeft Concordia Damen als haar handelsmerk.

Concordia Damen ziet veranderingen aankomen, begrijpt wat ze betekenen en kan daardoor snel en effectief verwerken in haar dienstverlening. Door een hechte band met haar klant te creëren kunnen oplossingen proactief, eenvoudig, snel ontwikkeld en uitgevoerd worden.