Kees de Vries subsidieaviseur voor Concordia Damen

Overzicht Alle foto's

14 augustus 2023

Met trots kunnen wij u meedelen dat Kees de Vries, oud-directeur van Koninklijke Schuttevaer, vanaf vandaag voor Concordia en haar opdrachtgevers beschikbaar is als subsidieadviseur voor vergroeningsprojecten. Concordia Damen verwacht de komende jaren een intensivering van de nieuwbouw van waterstof- en/of batterijschepen en speelt met deze aanstelling in op deze ontwikkeling. 

Kees kent de binnenvaartsector door en door en stond de afgelopen jaren aan de wieg van een aantal innovatieve scheepsbouwprojecten, waaronder de nieuwbouw van het waterstofschip Antonie-WEVA project voor schipper Harm Lenten.

Hij werkt nauw samen met NPRC en heeft vele connecties binnen de sector. Kees opereert daarbij als verbinder tussen ondernemers en overheden. Bovendien heeft hij veel knowhow op het gebied van waterstof, batterijen, alternatieve brandstoffen en technieken die voor de binnenvaart worden gezien als de sleutel naar een duurzame toekomst.

Hoe u als binnenvaartondernemer de overstap naar ‘groen’ op termijn kunt gaan zetten? Kees vertelt u er graag meer over.